Be Happy szájmaszk

Ár: 3990 Ft

KEDVEZŐ ÁR, BE HAPPY® MINŐSÉG!Be Happy "Budget" Szájmaszk, fül mögé helyezhető , magas pamuttartalmú gumival, hosszú távon viselve is kényelmes, két átlélegezhető réteggel. Fertőtleníthető, mosható(60°-on) és vasalható, minden részletében minőségi, kézműves MAGYAR termék. 

Design: Budget Maszk türkiz színű (5db-os csomag)

A Baptista Szeretetszolgálat Magyarország egyik legnagyobb segélyszervezeteként intézményein keresztül naponta mintegy 30 ezer embernek nyújt segítséget.
Ezt a felelősségteljes munkát közel 4000 munkatárs és több száz önkéntes végzi országszerte és a világ 18 országában.

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány a világ 18 országában nyújt rendszeres segélyt, élelmet, humanitárius és lelki segítséget, és hajt végre fejlesztési programokat szükséget szenvedő és szociálisan perifériára szorult emberek számára, így könnyítve nehéz helyzetükön lehetőséget biztosítva számukra egy emberibb élethez.
A Szeretetszolgálat célja – származástól, nemzetiségtől, vallástól és bőrszíntől függetlenül a hazánkban és más országokban élő rászoruló emberek lelki és anyagi szükségleteinek alkalmi és rendszeres betöltése.

Be Happy "Budget" Szájmaszk, fül mögé helyezhető , magas pamuttartalmú gumival, hosszú távon viselve is kényelmes, két átlélegezhető réteggel. Fertőtleníthető, mosható(60°-on) és vasalható, minden részletében minőségi, kézműves MAGYAR termék.

BŐVEBB LEÍRÁS:

- Szájmaszkunkat úgy képeztük ki, hogy az arcodon stabilan álljon, mégis kényelmes érzést adjon.

- Kettő rétegből áll, dupla réteg puha, ún. micropeach anyagból, így nem dörzsöli ki a bőröd. Akár hosszabb ideig is tudod viselni anélkül, hogy kellemetlen érzéssé válna, viszont a lehető legjobban befedi az arcot, alul és felül is.

- Napi mosás esetén sem fakul ki, nem engedi a színét és nem fog kopni, garantáltan tartós és ellenáll még a "legagresszívebb" kémiai tisztításnak is.

- Fontos kényelmi szempont volt, hogy a gumipánt, amit használunk, puha legyen, mert minden fejforma és fülpozíció más. A mi maszkunk nem fogja elhúzni vagy dörzsölni a füled!

- Minden arc és orr más formájú, ezért felül 10cm-es állítható csíkot hagytunk.

MÉRETEZÉS:
- Felnőtt méret, mely mindenkinek passzol, férfiaknak és nőknek egyaránt! 

A képek csak illusztrációk. Apró eltérések lehetnek a valóságban, mint például a szorító színe, ritkán a gumi színe (fekete helyett fehér, vagy fordítva az alapanyagok elérhetősége okán ) a bélés vagy a maszk külső színének árnyalata, a minták középen való illeszkedése. Az oka ennek a termékeink "handmade" jellege, a színeltérések pedig sok esetben a monitorod szín- és képbeállításától is függhet, csakúgy, mint az egyén színérzékelésétől.


1.) Amikor leveszed magadról a maszkot, lehetőleg azonnal tisztítsd ki vagy tedd be egy kisebb mosózsákba, majd a mosógépbe.
2.)
a.) Tisztítani mosógépben is lehet, 60°-on, de a 95°-ot is bírja. Utóbbi hőfoknál viszont napi mosás esetén a gumipánt károsodhat.
b.) Kíméletesebb, de nem kevésbé hatásos módszer a forróvízben való rövid, 5-10 perces áztatás. Ilyenkor a vízbe tehetünk vírusölő fertőtlenítőszert(például egy kis kupak Sanytol port).
3.) Ha a b.) verziót követjük a tisztításnál, akkor alaposan öblítsük ki tiszta vízzel.
Mindkét tisztítási metódus esetén szárítható a maszk valamely fűtőtesten, ruhaszárító berendezésben vagy akár szimpla ruhaszárító kötélen, tartón.
4.) Opcionális lehetőség utolsó lépésként a vasalás. A maszk alsó vonalán ne vasaljuk a maszkot, mert a gumi károsodhat, illetve a pántokat kerüljük.