Be Happy szájmaszk

Ár: 290 Ft

Megérkezett a Be Happy legújabb zsebes maszkja, amelyhez most AJÁNDÉK pm2.5-es, 5 rétegű, aktívszén szűrő filter lap jár!A pm2.5 szűrőfilter speciális, nem szőtt anyagból készült szűrőbetét. Nedvtaszító hatású, könnyen átlélegezhető, nagy szűrőképességű és könnyen cserélhető! 

Design: PM2.5 cserélhető aktívszenes szűrőbetét filteres szájmaszkhoz (2db-os csomag)

A Baptista Szeretetszolgálat Magyarország egyik legnagyobb segélyszervezeteként intézményein keresztül naponta mintegy 30 ezer embernek nyújt segítséget.
Ezt a felelősségteljes munkát közel 4000 munkatárs és több száz önkéntes végzi országszerte és a világ 18 országában.

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány a világ 18 országában nyújt rendszeres segélyt, élelmet, humanitárius és lelki segítséget, és hajt végre fejlesztési programokat szükséget szenvedő és szociálisan perifériára szorult emberek számára, így könnyítve nehéz helyzetükön lehetőséget biztosítva számukra egy emberibb élethez.
A Szeretetszolgálat célja – származástól, nemzetiségtől, vallástól és bőrszíntől függetlenül a hazánkban és más országokban élő rászoruló emberek lelki és anyagi szükségleteinek alkalmi és rendszeres betöltése.

Megérkezett a Be Happy legújabb zsebes maszkja, amelyhez most AJÁNDÉK pm2.5-es, 5 rétegű, aktívszén szűrő filter lap jár!

A pm2.5 szűrőfilter speciális, nem szőtt anyagbol készült szűrőbetét.

Nedvtaszító hatású, könnyen átlélegezhető, nagy szűrőképességű amely könnyen cserélhető! 
Az ehhez a méretű filterhez készített maszkunk belső zsebébe kell csúsztatni, úgy hogy a maszkon belül a száj és az orr előtt helyezkedjen el.

Az 5 rétegű szűrő megakadályozza a 2.5 mikronnál nagyobb részecskék átjutását a szűrőlapon és az aktív szén szűrőréteg megköti a nem kívánatos kémiai részecskéket, baktériumokat, vírusokat.

Megközelítőleg 2-3 naponta betétet ajánlatos cserélni. A filter nem mosható, nem vasalható és nem fertőtleníthető! 

A maszk kimosása előtt ki kell venni, majd a maszk megszáradása után visszahelyezni a még használatban lévő vagy új szűrőlapot.

A képek csak illusztrációk. Apró eltérések lehetnek a valóságban, mint például a szorító színe, ritkán a gumi színe (fekete helyett fehér, vagy fordítva az alapanyagok elérhetősége okán ) a bélés vagy a maszk külső színének árnyalata, a minták középen való illeszkedése. Az oka ennek a termékeink "handmade" jellege, a színeltérések pedig sok esetben a monitorod szín- és képbeállításától is függhet, csakúgy, mint az egyén színérzékelésétől.

1.) Amikor leveszed magadról a maszkot, lehetőleg azonnal tisztítsd ki vagy tedd be egy kisebb mosózsákba, majd a mosógépbe.
2.)
a.) Tisztítani mosógépben is lehet, 60°-on, de a 95°-ot is bírja. Utóbbi hőfoknál viszont napi mosás esetén a gumipánt károsodhat.
b.) Kíméletesebb, de nem kevésbé hatásos módszer a forróvízben való rövid, 5-10 perces áztatás. Ilyenkor a vízbe tehetünk vírusölő fertőtlenítőszert(például egy kis kupak Sanytol port).
3.) Ha a b.) verziót követjük a tisztításnál, akkor alaposan öblítsük ki tiszta vízzel.
Mindkét tisztítási metódus esetén szárítható a maszk valamely fűtőtesten, ruhaszárító berendezésben vagy akár szimpla ruhaszárító kötélen, tartón.
4.) Opcionális lehetőség utolsó lépésként a vasalás. A maszk pántjait kerüljük.