Be Happy szájmaszk

Ár: 61900 39900 Ft

Növelje környezete és kollégái biztonságát és előzze meg az esetleges közösségen belüli, tömeges megfertőződést a Clungene gyorsteszttel!A COVID-19 gyorsteszt szerológiai vizsgálatnak minősül és tájékoztató jelleggel információval szolgál az esetleges fertőzöttségről.A tesztek további fontos előnye hogy a PCR tesztekkel szinte megegyező pontossággal de 2-3 vagy akár több nap várakozás helyett 15 percen belül eredményt ad.

Nagyobb mennyiségű céges megrendelés esetén kérem írjon a következő email címre: covidteszt@behappymask.hu

A Baptista Szeretetszolgálat Magyarország egyik legnagyobb segélyszervezeteként intézményein keresztül naponta mintegy 30 ezer embernek nyújt segítséget.
Ezt a felelősségteljes munkát közel 4000 munkatárs és több száz önkéntes végzi országszerte és a világ 18 országában.

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány a világ 18 országában nyújt rendszeres segélyt, élelmet, humanitárius és lelki segítséget, és hajt végre fejlesztési programokat szükséget szenvedő és szociálisan perifériára szorult emberek számára, így könnyítve nehéz helyzetükön lehetőséget biztosítva számukra egy emberibb élethez.
A Szeretetszolgálat célja – származástól, nemzetiségtől, vallástól és bőrszíntől függetlenül a hazánkban és más országokban élő rászoruló emberek lelki és anyagi szükségleteinek alkalmi és rendszeres betöltése.

A Clungene COVID-19 gyorstesztekkel hatékonyan és gazdaságosan ellenőrizheti dolgozóit, kollégáit, így megelőzhető a tömeges közösségen belüli fertőzés. Ezzel nemcsak az Ön, hanem alkalmazottai egészségét is szem előtt tartja. Használatával tájékoztató eredményt kaphatunk az esetleges korona vírus fertőzöttségről vagy egy már korábban lezajlott fertőzésről.


A GYORSTESZT ELŐNYEI:


A szerológiai(antitest kimutatására alkalmas) gyorsteszt a fertőzés ellen termelődő IgM és IgG ellenanyagok kimutatására szolgál, így az eredmény elárulja, ha Ön megfertőződött vagy ha már átesett a betegségen

- A teszt gazdaságosabb, mint a PCR-teszt - mindössze 2276Ft-ba kerül egy darab.

- Az elérhető ár mellett elvégzése rendkívül gyors - 15 perc alatt kimutatja az antitest(ellenanyag) jelenlétét a vérben vagy ha már átesett a betegségen egy korábbi megfertőződéssel.

- Használata egyszerű - az üzemorvos vagy egészségügyi szolgálat szakemberei végezhetik el a tesztelést.

- Az OGYÉI által 
bevizsgált termék (nyilvántartási szám: HU/CA01/63117/20)

- Az EU által jóváhagyott teszt (regisztrációs szám: DE/CA05/IvD-238321-1330-00)


1 doboz tartalma: 25db egyedileg csomagolt tesztkazetta (1–1 db. pipetta mellékelve), 25 db ujjbegyszúró, 25 db egyedileg csomagolt fertőtlenítő lapocska, 1 db puffer (a 25 db teszthez), használati útmutató.