Be Happy gyermekszájmaszk

Ár: 1490 Ft

LEGYEN A TE GYEREKED A LEGMENŐBB MASZKBAN!BH® Prémium Fashion gyermek szájmaszk, amely tökéletesen illeszkedni fog a gyermeked arcára, hosszú távon viselve is kényelmes lesz számára, két könnyen átlélegezhető réteggel, melyből a belső 4% ezüstszál tartalmú pamutvászon. Az ezüst szálas pamut előnye, hogy vele érintkezve nem izzad a bőr, belélegzésnél hűt; anti-bakteriális és gombaölő hatású.Fertőtleníthető, mosható(60°-on) és vasalható, minden részletében minőségi, kézműves MAGYAR termék.

Design: Farmer Design kék színű gyermekméret

A Baptista Szeretetszolgálat Magyarország egyik legnagyobb segélyszervezeteként intézményein keresztül naponta mintegy 30 ezer embernek nyújt segítséget.
Ezt a felelősségteljes munkát közel 4000 munkatárs és több száz önkéntes végzi országszerte és a világ 18 országában.

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány a világ 18 országában nyújt rendszeres segélyt, élelmet, humanitárius és lelki segítséget, és hajt végre fejlesztési programokat szükséget szenvedő és szociálisan perifériára szorult emberek számára, így könnyítve nehéz helyzetükön lehetőséget biztosítva számukra egy emberibb élethez.
A Szeretetszolgálat célja – származástól, nemzetiségtől, vallástól és bőrszíntől függetlenül a hazánkban és más országokban élő rászoruló emberek lelki és anyagi szükségleteinek alkalmi és rendszeres betöltése.

Be Happy Prémium Fashion Gyermek szájmaszk, amely tökéletesen illeszkedni fog gyermeked arcára, hosszú távon viselve is kényelmes, két könnyen átlélegezhető réteggel, melyből a belső 4% nanoezüst tartalmú pamut. Az ezüst tartalmú pamut előnye, hogy vele érintkezve nem izzad a bőr, belélegzésnél hűt, anti-bakteriális és gombaölő hatású. Fertőtleníthető, mosható(60°-on) és vasalható, minden részletében minőségi, kézműves MAGYAR termék.

BŐVEBB LEÍRÁS:
- A gyermekek számára elkészített szájmaszkjainkat úgy képeztük ki, hogy a gyermekek arcán stabilan álljon, mégis kényelmes érzést adjon nekik.
A cél a minél kisebb alászívás elérése volt, szem előtt tartva azt, megfelelő légzést biztosítson és kellőképpen zárt legyen.

- Két rétegből áll: Külső rétege micropeach, belső rétege pedig egy puhább 4% nanoezüst tartalmú pamut. A gyermek puha arcbőrét nem fogja kidörzsölni, emellett az ezüst tartalomnak köszönhetően hűt és anti bakteriális hatású. 

- Napi mosás esetén sem fakul ki, nem fogja engedni a színét és nem fog kopni a minta, mivel nem szitanyomással, hanem szublimálási technikával készül a maszkon látható grafika. Ez a létező legmagasabb minőségű nyomdai technika, amely garantáltan tartós és ellenáll még a legerősebb kémiai tisztításnak is.

- Fontos kényelmi szempont volt, hogy a gumipánt, amit használunk, puha legyen és egy szorítóval állíthatóvá tegyük.

- Praktikusan a gyermek fején kell rögzíteni a pántokat, nem pedig a fül mögé tenni. Ugyanis minden fej más méretű és a fül is más formájú. Nagy eséllyel a fül mögé tehető verzió nem lesz megfelelő méretű. 

- Minden arc és orr más formájú, ezért felül extra hosszú, 10cm-es állítható klipsz csíkot hagytunk, hogy ne csak a gyermek orrára igazíthasd, hanem egy ideig kövesse az arcformáját is.

- A maszk alsó vonalát is begumiztuk és a pánt alsó szakaszát egy állítóba fűztük be, hogy olyan szorosra húzhasd, amennyire a leginkább csökkentheted az alászívást mértékét. Sok olcsóbb maszknál megfigyeltük, hogy a gumi lecsúszik a nyakra, így elveszti az alsó tartását és az áll résznél átjár a levegő.

MÉRETEZÉS:
Fiúknak - 3 - 14 éves korig
Lányoknak - 3 - 18 éves korig
Ettől idősebbek számára a kínálatunkban található felnőtt megfelelőjét ajánljuk. 

A képek csak illusztrációk. Apró eltérések lehetnek a valóságban, mint például a szorító színe, ritkán a gumi színe (fekete helyett fehér, vagy fordítva az alapanyagok elérhetősége okán ) a bélés vagy a maszk külső színének árnyalata, a minták középen való illeszkedése. Az oka ennek a termékeink "handmade" jellege, a színeltérések pedig sok esetben a monitorod szín- és képbeállításától is függhet, csakúgy, mint az egyén színérzékelésétől.

 1. Alaposan mosd meg a kezeid! Nem akarunk megtanítani kezet mosni, de legalább 20mp-ig és szappannal. Utána használj alkoholos gélt.

 2. Fogd meg az alsó pánt két szélét és a szorítót állítsd a leglazábbra, hogy könnyen át tudd bújtatni alulról a fejeden. Kérlek ügyelj arra, hogy a maszk belső feléhez ne érj hozzá.

 3. Ezután fogd meg a felső pántot és igazítsd el a fej tetején vagy ahol kényelmesnek érzed és nem csúszkál.

 4. Igazítsd rá a maszkot az arcodra úgy, hogy az alsó és a felső rész is a megfelelő helyen legyen, majd nyomd össze az orrnál lévő klipszet, hogy az stabilizálja a maszk felső vonalát és maximálisan zárjon.

 5. Miután a maszkot szorosan az arcodra helyezted, helyezd a pántokat a végső pozíciójukba és húzd meg az alsó pánt állítóját, hogy a maszk alsó része szoros legyen, ezzel csökkentve az alászívás mértékét.

 6. Maximum 3 óránként cseréld a maszkot és csak akkor vedd le, amikor lecseréled. A többszöri fel- és levétel megnöveli a fertőződés kockázatát.

 1. Alaposan tisztítsd meg a kezeidet.

 2. Lazítsd ki az alsó pánt állítóját és fogd meg a felső pántot is.

 3. Határozott mozdulattal bújtasd ki mindkettőt és emeld el az arcodtól a maszkot.

 4. Ezután a maszkot ne tedd le olyan helyre, ahol más hozzáérhet. Lehetőleg egyből tisztítsd ki.

 1. Amikor leveszed magadról a maszkot, lehetőleg azonnal tisztítsd ki vagy tedd be egy kisebb mosózsákba, majd a mosógépbe. Ne tárolgasd, mert ezzel növeled annak rizikóját, hogy megfertőzöd a környezeted. Ne feledd, elképzelhető, hogy már jelen van a vírus a szervezetedben, így a maszkod is egy potenciális fertőzőképes tárgy.

 2.  Tisztítani mosógépben is lehet, 60°-on, de a 95°-ot is bírja. Utóbbi hőfoknál viszont napi mosás esetén a gumi károsodhat. Kíméletesebb, de nem kevésbé hatásos módszer a forróvízben való rövid, 5-10 perces áztatás. Ilyenkor a vízbe tehetünk vírusölő fertőtlenítőszert(például egy kis kupak Sanytol vagy más anti-baktericid vagy anti-virucid tisztítószert).

 3. Ha a b.) verziót követjük a tisztításnál, akkor alaposan öblítsük ki tiszta vízzel. Mindkét tisztítási metódus esetén szárítható a maszk valamely fűtőtesten, akár ruhaszárítón.

 4. Opcionális lehetőség utolsó lépésként a vasalás. A maszk alsó vonalán ne vasaljuk a maszkot, mert a gumi károsodhat, illetve a pántokat is kerüljük.